PYRAMIDENE - OPEN LETTER FROM GABRIEL SILVA

 

OPPDATERT PAGE

 
Obligasjoner og sertifikater
FAQs
Helsemessige fordeler
(Spanish)
Frakt over hele verden
Videoer og anbefalinger
(spanish)
Bøker pyramidene
(Spanish)
Therapy Centers

Vi undersøkte pyramidene siden 1973, produksjon og bygge siden 2001


Gabriel Silva
 

 

Hei alle sammen og velkommen til Piramicasa:

Siden før hans seks år gamle,begynte å bli lidenskapelig pyramidene. Og svært lite å gå, jeg visste at de ikke var graver og pyramidene var ikke bare i Egypt.
Også takk til min far, som var ingeniør, Jeg innså at faraoene ikke bygge pyramidene., Og hvis de var, gjorde de ikke med den teknologien som er ment å ha dem. Inntil alder 14 år, teorier om pyramidene og pyramiden energi oversvømmet livet mitt. Men jeg innså at teoriene var ikke nok.. Han måtte gå til praksis. Jeg begynte å lage pyramider og eksperiment. Ett hundre pyramider og fem hundre eksperimenter i ti år med hardt arbeid.Terningen ble kastet og selv om jeg hadde andre yrkesfaglige bekymringer, også knyttet til vitenskapelig forskning, eble definert som Pyramidologist.

Etter 24 år med edd, og i 1984 hadde jeg en revmatisk bluss akselerert, men jeg overvant sykdommen ved å gjøre den første pyramiden å sove. Det hadde helbredet katter, kanarifugler, bier og planter i en rekke arter, men du måtte bevise meg selv fordi medisinen ikke gi meg en sjanse. Han ble dømt til å leve bare måneder eller år i rullestol. I løpet av noen måneder min helse og mitt liv tilbake til normal.

Så jeg begynte en enestående etterforskning, fordi jeg forsto den ekstraordinære betydningen av påvist og testet. To fysikere, en matematiker, en rekke biologer og leger involvert. Seks års arbeid, fikk sine resultater. Jeg fikk hendene mine på kunnskap en økonomisk umulig å vurdere . Kostnadene var høye, men resultatene langt overskredet.

Men jeg visste ikke hvordan å finne disse underverkene, deretter beskriver i stor detalj i bøkene som kan sees på denne nettsiden. Så jeg så forgjeves etter noen til å lage en pyramide byggmester til å levere vesentlig Humanity, et produkt av vår forskning, enten hus, senger eller andre funksjonelle pyramidale strukturer. I 2000 tok kontakt med Dr. Ulises Sosa Salinas, Da lærte jeg at cubanske leger hadde brukt mange år på plager med pyramidene. Men i 2001, takket være en samtale med denne eminente lege, måtte jeg akseptere at ingen hadde lagt så mye innsats, så livslang dedikasjon til forskning. Jeg kunne ikke late som noen andre laget Piramicasa. Ingen ville ha den samme lidenskapen, det samme ansvar og samme kjærlighet, både pyramider som deres mål, Humanity.

Og den eneste måten var å endre min yrkesaktivitet, sette til side alle mine talenter i andre aktiviteter for å begynne å jobbe entreprenør. En formidabel utfordring for alle med mer enn førti år, og ingen erfaring i næringslivet. Bare hadde den ubetingede støtte fra min kone Viky Sánchez, så vi besluttet å opprette selskapet Piramicasa. Deretter kom et par venner som deler dette ansvaret for pyramiden tema.

Siden det er vanskelig å få alle flytte huset, måtte vi få pyramiden energi til ethvert hjem. Vi selv lå og sov (noen ganger) i en pyramide i to år. Deretter satt ut for å perfeksjonere produkt "pyramide seng." Inventing pyramide sengen var en stor suksess, men måtte sikre fravær av bivirkninger produsert normal aluminium. Etter måneder med leting, fikk vi en formulert og ekstrudert aluminium eksklusivt for Piramicasa. Ekstrudert i henhold til våre retningslinjer, og vi rushed til markedet, fordi å lage tre pyramidene var mindre miljøvennlig og svært begrenset varighet noe uforenlig med vår filosofi. Den ren-aluminium har mange fordeler, og er alltid.

Det er i dag over 3000 venner, kunder, ansatte og forskere som er interessert i Piramicasa holde vokser. Bare noen få uker sove Piramicama, utdelt en alvorlig infeksjon eller kraftig forstuing helbrede en med en pyramide i bare to dager, for å sørge for at jeg ikke overdrive betydningen av det vi gjør. I dag produserer vi Perfect pyramidene. Den installerer eller skip til hele verden..

Takk alle som støtter oss, og på dette stadiet av vekst.
Min personlige takk og det av hele vårt team,  for dem som stoler på Piramicasa. Takk Pyramidology de vet kommer over hele verden.

Piramicasa - Gabriel Silva
Juli 2014.

INDEX

Alle våre produkter (Spanish)
pyramidene