Sove i en pyramide - Sove og helbrede

 
Obligasjoner og sertifikater
FAQs
Helsemessige fordeler
(Spanish)
Frakt over hele verden
Videoer og anbefalinger
(spanish)
Bøker pyramidene
(Spanish)
Therapy Centers

Pyramideformet terapi er ikke den absolutte universalmiddel ... Men dette er hva som kommer nærmest.

Nesten alle våre produkter (språk)

Disse er ofte SPØRSMÅL
PÅ Pyramidene, effekter og deres bruksområder
I denne delen viser vi nesten utelukkende til
pyramidene å sove.

1) Hva er de?

2) Hvem kan bruke?, Er de ikke ubehagelig?, Tjene du for ... ?

3) Har kontraindikasjoner? Hva om gravide kvinner?

4) Det kan være overspenning pyramidene?

5) Hvis anti-pyramidene form, hva om naboene nedenfor?

6) Hva er dens effekter og bruker paranormal?

7) Mange sover eller for tiden bor i pyramider?

8) Passer godt på soverommet mitt?

9) Hvorfor selges ikke i butikkene?

10) Hva dekorasjon kombinerer med dem?

1) Hva er de?

Det er fire grunnleggende verktøy, annet enn bruk som noen seng. Friske folk å bruke dem bedre bevart, med anti-aldring, med spesielle varianter for syke mennesker som trenger mer intens behandling.
a) Terapeutisk: Den viktigste verktøyet, ved dens virkninger:
Antioksidant, muskelavslappende, Anti-bakteriell, anti-inflammatorisk, antirevmatisk og beroligende. Se antirevmatisk effekt
* Er Revmatiske sykdommer av noe etiologi behandles med stor suksess. Det er tusenvis av saker. Er for forebygging av mange andre bakterielle sykdommer, steiner og alle plager knyttet til misdannelser i kroppsvæsker, også har hatt enestående suksess i fibromyalgi, amyotrofisk lateral sklerose og multippel sklerose.
* Øker immunoprotective handlingen i alle menneskelige organer, dyr og planter.
* Den regulerer det endokrine system, det er erfaringer fra store korreksjoner fram forsvinninger immun problemer relaterte sykdommer.
* De sår leges raskere og reduserer sin makt bakteriostatisk eller annullering, eventuelt risiko for infeksjon.
Hva gjør brukeren til å sove eller bo i en pyramide, er å holde seg sunn, vital, avslappet og energi balansert. Andre biologiske effekter som bidrar til å forbedre og forlenge celle liv og dermed livet til en person, dyr eller planter.
b) Bio-regulatoriske og konservativ: Frø av et anlegg, vil deres saplings og seedlings styrkes vital, og nådde 30% økning i størrelse og kvalitet i noen viktige arter og motstand mot skadedyr. Noen varianter som Solanaceae (tomater, auberginer, paprika), nå 300% økning i produksjonen.
Den spiring forblir udefinert i pyramiden og varer lenger når hun lærte fra frøene.
Ingenting råtner i en perfekt pyramide, godt bygget og installert, men bestilte fordøyelsesprosess (animalske tarmen) ikke blir forstyrret, som dens enkelte bakterier er symbiotisk, saprophytic ikke ..
c) Analgetika, anti-inflammatorisk og andre egenskaper, også i bruken av anti-pyramide (feltet nedenfor under bunnen), men denne typen bruk er kun for erfarne terapeuter, fordi det er en lignende effekt magneten. Sjekk anti-pyramiden og pyramiden. I piramicamas ikke brukt anti-pyramide effekt, men er fortsatt inne og aldri "under".
d) energigivende, avslappende og psyko-regulator: Disse effektene er er subjektive aspekter forklares bare som person oppfatter virkningene. Snakk om det før, er å indusere teoretisk spekulasjon, pseudo-esoteriske og mystiske falske forventninger. Det er ingen "magisk" ut i naturen, fordi ingenting unnslipper de naturlovene. Den psykologiske effekten er en normal fungerende hjerne fysiologisk godt og kan ekspandere og utvikle sitt potensial.

2) Hvem kan bruke?, Er de ikke ubehagelig?, Tjene du for ... ?

Enhver person som ikke vettskremt av "rare ting" og nye teknologier, kan du sove eller bor i en pyramide. Frykt og uvitenhet fører til at mange mennesker fortsatt har tillit i denne forbindelse. Lider av sykdommer som kan unngås, og foretrekker å tro på «pille" eller de hellige ... Ideen kjedsommelige knust av diktaturet akademisk, som var "store graver" egyptiske, maya, etc.. Ikke lenger overbeviser folk tenker og utdannet, er det forstått at de var aldri gravene (ikke laget av disse sivilisasjoner og retrograd ) og antall mennesker som er "Endre chip" øker eksponentielt.
Vi bruker mikrobølgeovner, mobiltelefoner, datamaskiner og TV, uten å spørre om ikke å kunne bruke disse tingene, som selv er beviselig farlig og skadelig for helsen.
Mange av problemene forårsaket av disse kildene til ikke-ioniserende magnetiske felt er dempet eller nøytralisert i dens virkninger. Folk som sover i pyramidene er en slags avgiftning av stråling.
Det er ingen aldersgrense for bruk av pyramidene godt gjort. Ingen risiko for barn, voksne og eldre. Ingen sykdom innebærer risiko for alle som sover i våre pyramider. Renheten av vår aluminium, fullt paramagnetisk, garanterer de ønskede effektene, men også fravær av bivirkninger. Friske mennesker kan bruke til å holde seg frisk og syk til å hjelpe noen terapeutisk prosess.
Når det gjelder komfort, ingen klager. Ingen rapporterte føler trang eller klaustrofobisk. Følelsen av folk flest er å føle seg beskyttet. Selv om følelsen er subjektive, er årsaken ekte, fordi det er en beskyttende effekt mot stråling geopathies og mild, og mot interne organiske faktorer (slik som bakteriostatisk handling, som hindrer reproduksjon av smittsomme bakterier og parasitter).
Mange spørsmål mottatt har blitt henvist til om du kan øve godt Pyrami sex i en seng. Det virker trivielt spørsmål, men det fortjener et svar: Strukturen, som matten er veldig solid og solid, slik at de kan lage ulike "stunts". Andre mennesker tror de kan erstatte viagra og andre stoffer som det, men selv om pyramider ikke har disse effektene direkte (ingen kontraindikasjoner eller bivirkninger), hva den gjør gjenopprette er balanse generell økologisk og indusere visse psykologiske prosesser rensende. Derfor kan mange seksuelle problemer løses (indirekte men klar).

3) Har kontraindikasjoner? Hva om gravide kvinner?

Bare en kontraindikasjon: Inntaket av alkohol eller psykofarmaka og barbiturater, fra to timer før innreise i pyramiden, fordi effekten er forbedret. Hvis du har spist for mye, er det best å dra sørover (selv for de som ikke sover i en pyramide). Men hvis han drakk mer alkohol enn vanlig, er det best å vente et par timer på sofaen, slik at alkohol er metabolisert. Mange brukere som baserte seg på medisiner for å sove, har forlatt sine piller fra første natten.
Gravide kvinner har ikke noe problem, men for seg selv og for spedbarn, effekten er ganske gunstig. Fostervannet, forbedret molekylære sammensetningen av vann er det perfekte medium for utviklingen av barnet.
Gravide kvinner som har inngått pyramidene i Giza, hvis makt fortsatt eksisterer, har ikke hatt noen problemer. [På tidspunktet for å oppdatere denne siden, i desember 2011, har dusinvis av gravide kvinner sov i pyramider, med mange fordeler og ingen uønsket effekt og sove i dem også mange barn]

4) Det kan være overspenning?

Bare når pyramidene er bygget av upassende materiale, ferromagnetiske og diamagnetic eller en overdreven andel av jern, kobber, sink og så videre. I pyramider av meget ren aluminium, herdet silika, eller tre, selv om det nådde svært høye nivåer av energi, den vibrasjonen kvaliteten på dette gode effekter bestemt. En pyramide bygget og installert riktig kan forårsake merkelige fornemmelser i begynnelsen, en ekstremt følsom, når kroppen opplever det for første gang, men denne følelsen vil være produktet av en psykologisk tolkning betinget og hjerne, som endres svært raskt, føler kroppen fordeler du får. Du får klare og drøm tilbakekalling, dyp avslapping av kroppen, men rolig og klart sinn.
I timer-eller dager-på det meste, en person blir vant til pyramidal handling og slutte å føle de umiddelbare effektene. Men langtidseffektene (celle levetid, endokrine balanse, styrke immunforsvaret, regulere blodtrykket, etc.) vedvarer. Mer informasjon om dette emnet i GEOBIOLOGI OG PYRAMIDER

5) Hvis anti-pyramide form, hva om naboene nedenfor?

I bygninger ikke nå normal form fordi bygningsstrukturen bærer mye jern, som hindrer opphopning magnetisk nødvendig for å danne anti-pyramiden. Dette materialet fører til lande tunge ioner fordrevet av pyramiden og spre anti-pyramiden uten effekter for noen.
Du må bare nøye studere plasseringen, for å hindre dannelse av anti-pyramiden i trehus, men likevel, de vanligste målene på Piramicamas er 1,33 meter høy, pluss mat (ca 163 centimeter totalt), så den anti-pyramiden ikke vanligvis på gulvet nivå de nederste etasjene, men litt høyere. Vi har også flyttbare enheter som brukes i hus av tre å bruke anti-pyramide bare hvis du ønsker å terapier.

6) Hva er dens effekter og bruker paranormal?

Pyramiden er ikke ett "instrument paranormale", men en herlig og enkel apparat geobiological, som virker ved å utnytte elektromagnetisme skjelvet, jordens magnetfelt. Dens effekter er forårsaket av et sett av fysiske fenomener, slik som de med antenne ¿acurren ville vurdere "paranormal" til en aluminium struktur som fanger opp en Hertzian bølge og sender den til TV? .. Noen paranormale opplevelser (svært få mennesker sannsynlig) ta plass i pyramiden, bare for det faktum at hjernen er bedre i stand til biologiske, fysiologiske og funksjonelle å uttrykke sin naturlige potensial.
En student vil finne større mental konsentrasjon og hukommelse om hva han studier. Noen som jobber veldig hardt, eller en homemaker, som vanligvis arbeider mer enn en mann, som fungerer som kokk og laundress og dekoratør, rørlegger, lærer, og flere kontorer hver dag, finne en seng for en hvile Pyramid-Seng mye høyere enn i en normal seng. Dine drømmer vil bli klarere og lettere å huske de siste timene med hvile, fordi muskelavslapping vil bli dypere og bemerkelsesverdig mental klarhet. Men den største "drømmen bevissthet" er et enkelt produkt av beste organiske funksjonaliteten er ikke forårsaket av mystiske paranormale egenskaper. Folk som praktiserer meditasjon, indusere psykisk dowsing eller praksis må gjøre det på de siste timers bruk, eller ved oppvåkning. Hvis de prøver å lyve, er det sannsynlig at den avslappende effekten vil gjøre deg sove før praksis. Husk at de som lider søvnforstyrrelser tendens til å sove "som stokkene" fra den første natten, slik at de ikke har disse problemene, med mer grunn til å sove raskt og dypt. Mentale praksis, studier osv., etter en pause på åtte timer i pyramiden vil ha en svært avslappet kropp, men også med en hjerne våken og klar.

7) Mange sover eller for tiden bor i pyramider?

Flere mennesker som tør å innrømme. Piramicasa kan ikke gi data uten uttrykkelig samtykke fra kundene, absolutt respektere privatlivet til det samme. For å kontakte disse personene, kan bare gjøres ved mailing list Google Grupper. Medlemmer av listen som ikke har sin pyramide få spesielle rabatter.
I Vesten er det mer enn førti familier som bor i hus pyramide. I Kina er det mange flere, fordi det er landsbyer med hus laget genial konstruksjon pyramideformet kardinal orientering og perfekt .. I Spania er det, i begynnelsen av 2012 - noen 1200 folk sover i senger pyramide ..

8) Passer godt på soverommet mitt?

Det er svært sjelden å finne en plass så liten og misforstått for å unngå en Piramicama. I tilfelle av bildet, selv ved 45 grader nord, og la være riktig skritt. Den "forvirring" om veggene ikke forårsaker ubehag, men helt motsatt. Kroppen føles mye bedre med riktig kardinal retning. Husker at vi kan gjøre mindre størrelser og større, er at 1,90 til 2,50 to 1,50 og med ekteskap til side for barn. Pyramidene er også Cribs for baby.

9) Hvorfor selges ikke i butikkene?

Alt vil bli gjort. Det er hundrevis av medisinske fagfolk og forskere som har arbeidet i årtier med pyramidene, men det er et nytt produkt på markedet, får anfall av såkalte "skeptikere" som bor med sine teorier om bevissthet, uten eksperiment. For nå, produsere, selge og installere direkte.
Våre løpende priser virke litt høy for mange mennesker, særlig fordi de ikke kan vurdere fordelene, eller finner det lett å forstå at et produkt er ikke "billig". Ekstruderte aluminium vinkler er laget med spesielle verktøy, ulike standarder i bransjen. I tillegg er installasjonen gjort nøye, er noe som ikke kan gjøre noen uten skikkelig trening.
En pyramide feilmontert er ikke i faresonen, men det ville være en sløsing med penger. Forhåpentligvis flere mennesker vil snart være å ta kurs i geobiologi, så vi kan få pålitelige leverandører og installatører.

10) Hva dekorasjon kombinerer med dem?

Pyramiden er et element så arketypisk, så gammel og likevel så moderne, er sengen en dekorativ pyramide seg selv og man kan velge farge (du kan selv male aluminium simulere fargen på tre). Den bevegelige matte (skikk og ansamblado med pyramidal struktur) samt aluminium kan males til klienten, i utvalg av farger tilgjengelig i markedet. Se våre pyramidene.

LAST NED GRATIS BOOK
"Pyramidology BASIC MANUAL (på spansk)"

or

 

INDEX
KONTAKT