HVORFOR og hvordan de fungerer pyramidene

Sannheten om pyramidene

 

Artikkel med forklaringer for alle aldersgrupper:

Vi har løst noen av de dypeste mysterier. Vi vet hvilket nivå av vitenskap var utbyggere av pyramidene, men vet ikke hvem de var. La oss forklare funksjonen av pyramiden;
De partikler (elektroner i det magnetiske telluric strøm),

i den første fasen av kostnad, nøytrinoer er mindre motstand å gå inn i pyramiden magnetfelt. Gå inn gjennom den (negative) vortex nord ansikt. Deretter, når metning eller interne lasten er tilstrekkelig, at de bare kan gå inn gjennom sentrum av det punktet. Som vil produsere progressiv akselerasjon av partiklene, og -for konsekvens- vibrasjonen kvaliteten av pyramide atmosfære.

Som det magnetiske feltet blir kraftigere (til tross for bruk av bare 0,5 Gauss som er i atmosfæren og i noen tilfeller gulvet 1 Gauss) produserer det vi kaller "spontan selektivitet og loading". Dette fenomen består i at partikler med en gitt densitet, har i økende grad trenger inn i feltstyrken. Reaksjonen til den stakk av telluric flyt, er større akselerasjon (en trakt effekt). Ved å taste inn disse partiklene på den horisontale linje av pyramiden, til 1/3 av høyden, er frie radikaler trukket. Ikke bare oksygen og andre gasser, men ved hver atomisk inert substans.

Denne "klaring" også fjerner radioaktivt avfall, forårsaker molekylær restrukturering av metaller hvis strukturer er uordnede og også løser molekylær orientering -forutsatt at kantene er orientert nord til sør- (så kanten av stål instrumenter gjen). Selv om vi ikke kan bruke pyramiden som anti radioaktivt tilflukt i tilfelle krig, fordi prosessen er langsom og progressiv, minst lov til å leve med vissheten om at radioaktivt avfall fra mange moderne apparater (for eksempel batterier, dioder, elementer av datamaskiner og fjernsynsapparater, etc.) vil bli slettet. I noen tilfeller effektivitetstap er påvist i noen overfølsom apparater magnetiske funksjoner basert, men så langt har det ikke vært tap i datamaskinen dokumenter eller problemer med elektronisk utstyr. Dvs. inne i pyramiden kan brukes datamaskiner, opprettholde vanlige sikkerhetsforanstaltninger. Det har også blitt rapportert om utvinning av skadede magnetiske disker. Dette er ikke uvanlig, fordi de magnetiske partiklene som utgjør minne harddisker (og disketter) henger sammen, relatert på lignende molekyler i en celle, dvs. en rekke faktorer magnetisk interaksjon.

 Magnetfeltet blir større og kraftigere,fordi elektronene danner et nettverk som feller elektroner og andre elementer andre lignende frekvenser og kvaliteter,inntil metning tid, innenfor en gitt plass, begynner å felle partikler oscillasjon høyere frekvens. Dette spontan prosess selektivitet når til kvante rekkefølgen av nøytrinoer. Disse ekstraordinære partikler vi kjenner fra nylig, kan passere gjennom millioner av miles av tett materie (som bly skjold) og ikke kolliderer eller bli påvirket. Faktisk, nøytrinoer passerer gjennom solen og planeten vår. Det er som om det var ingenting i verdensrommet... men elektronisk nettverk av pyramiden feller nøytrinoer. Effekten er den magnetiske inkludering.. De holde seg innenfor "pyramide egg", deretter stille inn fart og kurs, med elektronisk flyt.

Om nøytrinoer: I 1929 oppdaget han Wolfgang Pauli (eller rettere sagt, "forestilte") basert på en beregning av diffusjon av energi på nedbrytning av radium . Inntil han faktisk først oppdaget Fred Reines i 50-årene, Pauli prøvd det av "pseudo" hittil, til tross for sine mange funn. Han så aldri nøytrinoer, men kunne måle forskjellen mellom massen "mistet" og "bestrålt" nedbrytning av radium og du tillegge disse teoretiske partikler (han kalte "geistball») en verdi "X" av deigen, avhengig av forskjellen mellom massetapet og mengden av energi som utstråles. At verdien ville være følgende tabell archaeometric, i et forhold proporsjonale forskjeller "million" med hensyn til elektronet.

Frem til 2000, og ufullstendighet forsknings Reines, statlige forskere antatt at nøytrinoer har ingen masse.Og det er faktisk kjent at teorien om "Father of the Neutrino" (Pauli), var rett opp i beregningen, som rapportert av laboratoriet i Sudbury (Canada) . Men Dr. Roberto Balmaceda og kolleger, og i 1984, i vårt laboratorium pyramide hadde sjekket og målt massen av nøytrinoer.

Deretter kunne de observeres fysisk installert laboratorier om tre hundre meters dyp, fri for annen kosmisk stråling. Ved hjelp av gasskamre og bobler, var de i stand til å spore sporene av nøytrinoer og studere sine særegenheter. For eksempel, for enkel håndtering av vilje bevissthet. Brainwave av en person av normal mentalitet kan endre løpet av nøytrinoer. Bare trenger å vite dens mulig posisjon i verdensrommet. Dette har overrasket sunnere skeptiske forskere: fysikere.Logisk, var undersøkelsene ikke på at, selv om noen regjeringer har utestengt sin offisielle sfære avsløring av viktig kunnskap. Folk som ikke hører til de offisielle vitenskapelige klikkar og vi kunne undersøke disse fenomenene, Vi har også oppdaget at nøytrinoet,tilhører en type partikler med meget høy frekvens, kan ikke benyttes som et våpen i en hvilken som helst av de destruktive metoder utviklet så langt,fordi dens funksjon på atomært nivå er regulatoriske, vital, konstruktiv. Sin handling har å gjøre med livet, ikke død.. Men det kan brukes som en korrigerende helbredelse element, gjødsel og biologiske prosesser av forskjellige etiologi.

Perfekt pyramiden har den egenskapen av å fange mange nøytrinoer og holde seg innenfor,overføre sin fordel til de vesener som bebor,selv de som forblir i deres miljø. Når Egget Pyramide den er mettet med nøytrinoer, det blir "Atmosphere Pyramidal", l

Hvis pyramiden Kheops fungere som før, rundt det ville ha en hage ... Ingen fungerer godt fordi den mangler hjørnesteinen og kantene er borte.

Pyramidene og nøytrinoer

Til en antropolog er ikke lett å forklare fysiske problemer .. Vi trenger mennesker med et ønske om å oversette det norske språket, en rekke vitenskapelige skrifter riktig.

Den store pyramiden: kopi av vannmolekyl

Den største hemmeligheten bak pyramiden: Den virkelige vannmolekyl er INGEN H2O, men (5 [H2O]). En unik H2O er ikke vann.

Du trenger fem H2O monomerer bli med å danne et vannmolekyl. Molekylet danner en perfekt pyramide av 51 ° 51 '14 "av helling av ansiktene. Deretter, med våre pyramider kopiert "pyramide-effekten" som oppstår gjennom Nature: Opphopning av nøytrinoer (som produserer quantum fullstendighet), dehydrering inert substans, revitalisering av levende substans (levende ting). Alle typer uordnede dekomponering (forråtnelse) er forhindret, så ingen patogener trives.
Molekylære omorganisering, eliminering av frie radikaler, balansere biomagnetisk Pair... Og dette frembringer en lang rekke terapeutiske fordeler.

 
vannmolekyl
 
Piramicasa Gabriel Silva

Vídeo Bosnia Pyramidene,

 


Productos Piramidales (Spansk språk)


English

 

MAS INFORMACIÓN, FORO EN ESPAÑOL
REJUVENECIMIENTO, ETC., EN NUESTRO FORO:

Grupos de Google (beta)
Suscribirte a PIRAMICASA en Google
Correo electrónico:
Consultar este grupo